AFLYST ! | Julekoncert med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard | Musik

At høre Kaya synge og Ole spille julen ind er en næsten magisk oplevelse, som med garanti vil fremtrylle en vidunderlig julestemning, når de gæster Thisted kirke.

Vælg billetter


 

Det musikalske makkerpar har arbejdet sammen i over to årtier. Det kan både mærkes og høres. De har sammen indspillet flere albums og optrådt med et utal af koncerter for både børn og voksne. For tiden kan de opleves på DR TV hver dag med morgensang, hvor de har afløst Philip Faber.

Med Kibsgaard’s enestående guitarspil og Brüel’s bløde og smukke stemme, bringer duoen noget helt nyt til de gamle julesalmer.

 Kibsgaard og Brüel drager ud til landets kirker og spillesteder for at tænde lys og sprede julestemning. Hvis man ønsker musikalsk feinsmecheri og godt selskab, er en koncert med duoen et godt bud på en berigende koncert oplevelse, krydret med fine fortællinger og en god portion humor.

“Når vi pakker bilen med instrumenter og kører afsted i de kolde mørke måneder, gennem et mørkt gråt landskab af marker, drejer ned af små snoede veje, og pludselig er der lys. Et spillested eller en kirke på en bakke, står og stråler, og kalder os sammen i den mørke vintertid. Det fællesskab vi oplever, når vi kommer rundt i landet er unikt. Vi har brug for at samles og synge sammen. Der er ikke noget som musik, der skaber bånd. Vi tænder toner af lys, håb og fælleskab med musikken. Vi har længe haft lyst til at nyfortolke de gamle jule- salmer og sange i vores egne versioner med rødder i Nordisk jazz og folkemusik, hvor vi dyrker guitar og vokaler i smuk samhørighed.

Sangerinden Kaya Brüel og guitaristen Ole Kibsgaard giver deres bud på, hvilke sange man absolut må synge, når julen er over os. Adskillige sange bringer minder fra barndommen og forgange tider frem. På repertoiret er foruden gamle og nyere danske julesange klassikere fra den amerikanske sangskat.

 

HUSK mundbind

Venue


Thisted Gymnastik og Idrætsklub Thisted Kirke Vestergade
7700 Thisted , Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google